Aktiviteetit

Hotel Sorsanpesä > Hotelli > Aktiviteetit
Sorsanpesä FacebookissaSorsanpesä Instagramissa

Aktiviteetit

 

Kulttuuria ja historiaa

 

Sorsanpesä sijaitsee Seinäjoella, viihtyisällä ja vehreällä, kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Törnävän puisto- ja kartanoalueella.  TÖRNÄVÄN MUSEOALUE perinteikkäine rakennuksineen onkin vierailemisen arvoinen paikka ja alueelle on vain lyhyt kävelymatka.

 

AALTOKESKUS Seinäjoen keskustassa tarjoaa Alvar Aallon suunnittelemien rakennusten ihastelemisen lisäksi loistavat mahdollisuudet kulttuurinnälkään niin Seinäjoen kaupunginteatterissa kuin Lakeuden ristin tapahtumissa.

 

Ulkoilua ja liikuntaa

 

Hotellin läheisyydestä löytyy myös monipuolinen valikoima erilaisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia, mm. hyväkuntoiset pyörä- ja rullaluistelutiet sekä hyvin hoidettu latuverkosto. Hotellin asukkaat voivat lainata hotellilta pyöriä veloituksetta.

Viereisellä leirintäalueella voi viettää kesäpäivää minigolfia tai rantalentopalloa pelaten.Hotellilla sijaitseva FYSIO2000 kuntosali tarjoaa loistavan kuntosalin ja hierojan sekä fysioterapiapalvelut.

 

Lisäksi JOUPPILANVUOREN KUNTO- JA ELÄMYSREITIT sekä TALVIURHEILUKESKUS JOUPISKA sijaitsevat vain parin kilometrin päässä hotellilta.

Kesän ja helteiden tullessa pääset viilentymään SAHALAMMEN UIMARANNALLE (2km). Voit vaikka lainata polkupyörän hotellilta ja viilettää hiekalle.

Mikäli keilaus kiinnostaa, tarjoutuu siihen oiva mahdollisuus SEINÄJOEN SQUASH & BOWLING CENTERISSÄ (3,5 km).Golfia harrastaville lähin (12km) golfkenttä on RUUHIKOSKI GOLF.


DUUDSONIT ACTIVITY PARK (5,5km) tarjoaa täysin ainutlaatuista ja räjähtävää Duudsoni-energiaa. Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille. Katso Duudsonipaketit perheille.

 

Power Park

Härmän ylpeys huvivaltio POWER PARK (64 km) tarjoaa elämyksiä vauvasta vaariin.
Huvipuiston ravintolat, ostoskeskus Road House sekä kartingradat sisällä ja ulkona kruunaavat päivän.

 

Varaukset ja tiedustelut vastaanotostamme

VARAA HUONE

020 741 8181

OTA YHTEYTTÄ


Takaisin ylös