Hotel Sorsanpesä > Ravintola
Sorsanpesä FacebookissaSorsanpesä Instagramissa

Ravintola Sorsanpesä

 

Ravintola Sorsanpesä on kotoisalla otteella toimiva á la carte ja tilausravintola.

Sorsanpesällä voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen. Tasokas keittiö tarjoilee Sinulle elämyksellisiä ruokahetkiä hyödyntämällä laadukkaita raaka-aineita ja satokauden parhaita antimia.

 

Sorsanpesän A la carte –ravintola hurmaa hyvän ruoan lisäksi tyylikkäällä sisustuksella, viihtyisällä tunnelmalla sekä ikkunoista avautuvalla jokimaisemalla. Ravintolan yhteydessä on viihtyisä oleskelutila sekä tasokas baari.

Hotellin A la carte –ravintola palvelee ma-la klo 17-24.

Keittiö on avoinna ma-to klo 17-22 ja pe-la 17-23.

Tutustu Ravintola Sorsanpesän menuun tästä

 

TERASSIRAVINTOLA

Terassiravintola

Terassikaudella asiakkaita palvelee myös upea, 180-paikkainen Terassiravintola, jossa voi nauttia herkullisia ruoka-annoksia luonnonkauniilla paikalla jokivarressa. Terassiravintola on avoinna vain kesäisin. Muina aikoina voidaan järjestää tilauksesta ryhmille vaikkapa karaokea, retrodiskoa tai bändi-iltaa. Kysy myyntipalvelustamme lisää!

 

RUOKAILUT RYHMILLE

Sorsanpesällä hoituu ruokailu myös isommille ryhmille ja valittavanasi on monia vaihtoehtoja lounaasta juhlallisempiin menuihin.

 

BUFFET-AAMIAINEN 

Hotellin runsas buffet-aamiainen tarjoillaan maanantaista lauantaihin klo 6.00- 10.00 ja sunnuntaisin klo 7.00- 11.00. Mahdolliset ryhmävaraukset pyydetään tekemään etukäteen.

LOUNAS

Järjestämme buffet-lounaita tilauksesta yli 15 hengen seurueille ja muuten tarjoilemme etukäteen tilatusti myös lautastarjoiluna.

 

Kysy lisää Sorsanpesän myyntipalvelusta

020 741 8182

OTA YHTEYTTÄ

tai ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan!

 


Takaisin ylös