Hotel Sorsanpesä > Ravintola
Sorsanpesä FacebookissaSorsanpesä Instagramissa

Ravintola Sorsanpesä

 

Ravintola Sorsanpesä on kotoisalla otteella toimiva á la carte ja tilausravintola.

Sorsanpesällä voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen. Tasokas keittiö tarjoilee Sinulle elämyksellisiä ruokahetkiä hyödyntämällä laadukkaita raaka-aineita ja satokauden parhaita antimia.

 

Sorsanpesän A la carte –ravintola hurmaa hyvän ruoan lisäksi tyylikkäällä sisustuksella, viihtyisällä tunnelmalla sekä ikkunoista avautuvalla jokimaisemalla. Ravintolan yhteydessä on viihtyisä oleskelutila sekä tasokas baari.

Hotellin A la carte –ravintola palvelee ma-la klo 17-24 hotellin 2. kerroksessa. Sisäänkäynti pääovista.

Keittiö on avoinna ma-to klo 17-22 ja pe-la 17-23.

Pyhinä keittiö on kiinni.

Tutustu Ravintola Sorsanpesän menuun tästä

 

A la carte kesäksi TERASSIRAVINTOLAan

Terassiravintola

Terassikaudella 1.6-31.8.2018  asiakkaita palvelee upea, 180-paikkainen Terassiravintola, jossa voi nauttia herkullisia ruoka-annoksia luonnonkauniilla paikalla jokivarressa. Terassiravintola on avoinna vain kesäisin. Muina aikoina voidaan järjestää tilauksesta ryhmille vaikkapa karaokea, retrodiskoa tai bändi-iltaa. Kysy myyntipalvelustamme lisää!

 

RUOKAILUT RYHMILLE

Sorsanpesällä hoituu ruokailu myös isommille ryhmille ja valittavanasi on monia vaihtoehtoja lounaasta juhlallisempiin menuihin. Ruokatarjoilut katsotaan keittiömestarin kanssa juuri teidän tarpeisiin sopiviksi. Sorsanpesällä on useita eri tiloja valittavana ruokailun järjestämiseen tilaisuuden luonteen mukaan.

 

BUFFET-AAMIAINEN 

Hotellin runsas buffet-aamiainen tarjoillaan maanantaista lauantaihin klo 6.00- 10.00 ja sunnuntaisin klo 7.00- 11.00. Mahdolliset ryhmävaraukset pyydetään tekemään etukäteen.

LOUNAS

Järjestämme buffet-lounaita tilauksesta yli 15 hengen seurueille ja muuten tarjoilemme etukäteen tilatusti myös lautastarjoiluna.  Lisäksi  vappu- ja äitienpäivälounaat järjestetään joka vuosi ravintolassamme. Lisätietoja tästä.

 

Kysy lisää Sorsanpesän myyntipalvelusta

020 741 8181

OTA YHTEYTTÄ

tai ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan!

 


Takaisin ylös