Hotel Sorsanpesä > Yhteys
Sorsanpesä FacebookissaSorsanpesä Instagramissa

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25.2.2018.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Hotel Sorsanpesä sitoutuu toiminnassaan toteuttamaan Tietosuoja-asetuksen vaatimia toimia.

 

Sitoutuminen henkilötietojen suojaamiseen

Tapahtuman tai majoituksen varaamisessa tarvitsemme henkilötietojasi. Henkilötiedoilla voidaan tarkoittaa nimeä, syntymäpäivää, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta ja puhelinnumeroa.

Käytämme tietojasi vain, jos olet antanut meille suostumuksesi, jos käyttö on tarpeen pyytämiesi palveluiden toimittamiseksi, jos käyttö on tarpeen laillisten oikeuksien tai velvollisuuksien käyttämiseksi tai noudattamiseksi.

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä tai niin kauan kuin meidän on lain mukaan säilytettävä niitä. Sitten joko poistamme ne tai muutamme niiden sisällön niin, ettei sinua voi tunnistaa niistä. Käsittelemme tietoja eri tavoin riippuen niiden käyttötarkoituksesta, mutta voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi milloin tahansa.

Jaamme tietojasi vain, kun se pyydät meitä tekemään niin, kun se on tarpeellinen osa kanssasi tapahtuvan liiketoiminnan hoitamista ja kun tarjoamme sinulle palveluita tai kun meidän on lain mukaan niin tehtävä.

Olet oikeutettu vaatimaan meiltä selvityksen omien tietojesi käytöstä ja koonnoksen kaikesta sinua koskevasta tiedosta Hotel Sorsanpesän varausjärjestelmästä.

Asiaan liittyvät kysymykset ja vaatimukset voit osoittaa osoitteeseen myynti(at)sorsanpesa.fi otsikolla Tietosuoja.


Takaisin ylös